Företagspartner

- Byggföretag

Vi bedriver bemanning gentemot de större byggföretagen med kompetensen snickare samt annan byggrelaterad personal. Vår styrka inom bygg är våra duktiga medarbetare och vår förmåga att sätta rätt person på rätt ställe till ett bra pris. Vi är alltid hungriga på nya jobb och möjligheten att kunna visa vad våra medarbetare går för. Kompetent och erfaren personal. ID06, regelrätta kläder är givetvis en självklarhet.

- Aluminiumfönster och glas

Vi på Astrio Entreprenad kan leverera material och utföra entreprenader vid nybyggnationer, ombyggnationer och stambyten där nya fönster och glaspartier ska monteras. Köp direkt från oss till grossistpriser utan mellanhänder! Vi säljer fönster, dörrar och skjutpartier till rabatterade priser till byggföretag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi har aluminiumfönster, skjutdörrar, vikdörrar, duschväggar, skyltfönster och alla möjliga måttanpassade glaspartier, utåt- eller inåt öppnade, med alla glas, färger och former. Vårt erbjudande till er är näst intill helt underhållsfria premiumglas med helaluminium profiler till konkurrenskraftiga priser, Dessutom lämnar vi minst 10 års garanti på fönsterprofilerna. Jämför oss gärna!

Kontakta gärna vår huvudansvarig för B2B för mer information.

Hasan Soydan

 

Tel. 073-622 56 55

 

hasan@astrioentreprenad.se

Vi vill gärna träffa dig!

© Astrio Entreprenad AB

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kontakta oss för ett helt förutsättningslöst möte, vi vill gärna träffa er och höra om just era idéer och hur vi på bästa möjliga sätt kan bistå er att förverkliga dem.

Vill du att vi ska kontakta dig?

Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss!

Astrio Entreprenad AB
Orgnr: 559187-9654
Mediavägen 4 BV

438 91 Landvetter

Info@astrioentreprenad.se
031-753 75 82 / 073-622 56 55
Mån-Fre 09-17