Vi kan hjälpa er med alla era projekt oavsett om det är smått eller stort. Med våra duktiga byggare i era projekt så kan ni vara trygga i att arbetet kommer utföras på ett högkvalitativt och fackmannamässigt sätt. Vi är ett byggföretag med dig som kund i fokus. Kontakta oss gärna så att vi kan svara på dina frågor, boka tid för en konsultation eller lämna en kostnadsfri offert.

Våra byggtjänster
Renoveringar

Så varför välja Astrio Entreprenad för renoveringen? För att det är tryggt och enkelt. Vi erbjuder er en totalentreprenad där vi har huvudansvaret och samarbetar endast med underentreprenörer med högsta kompetens. Vi har ett brett kontaktnät som täcker alla arbetsgrupper som VVS-montörer, elektriker, ventilation etc.

Uterum & Altaner

Att glasa in uterummet skapar extra utrymme till ditt hus. Vi kan erbjuda er att skapa en ny altan med en modern och stilren inglasad del, kontakta oss för en kostnadsfri offert på material och arbete.
Ni kommer inte bli besvikna!

Fönster & dörrar

Vi kommer ut till dig och väl på plats lyssnar vi till dina förutsättningar och behov. Vi gör en inventering av fönster och dörrar och bestämmer i samråd med dig vilket eller vilka alternativ och lösningar som vi på Astrio Entreprenad ska offerera.

Ni har möjligheten att få offert på riktiga premium aluminiumfönster. Fönster och glaspartier helt i aluminium ger en elegant syn av fasaden, är mycket slitagetåligt och i närmsta totalt underhållsfritt. Tryck här för att läsa mer om våra aluminiumfönster.

Tak
Om- & tillbyggnader
Nybyggnationer

Är det dags att byta tak hemma? Ja då har du kommit rätt
Vi har den rätta kompetensen och effektiviteten när det kommer till takläggning, vi lämnar en prisvärd offert till er på både arbete och material!

En ombyggnad kan innefatta allt från en förändring av planlösning inomhus till ny fasad. Vi på Astrio Entreprenad har den samlade kompetensen för att kunna tillhandahålla den bästa konstruktionslösningen enligt gällande normer.

En tillbyggnad kan vara en utbyggnad i ett eller två plan som anpassas till befintligt hus. Vi löser alla era problem och vid behov så anlitas arkitekt som ritar upp tillbyggnaden och gör även 3D bilder så att du som kund får en bättre vision av den nya huslösningen.

Vill du bygga nytt? I samarbete med K Villan kan vi erbjuda er nyckelfärdiga hus till ett bra pris utan att tumma på kvaliteten. Vi kan även erbjuda er komplementbyggnader så som Attefalls hus, carport och garage.

Ta gärna en titt på www-k-villan.se för mer inspiration  och möjligheter.

Ta hjälp av oss när är du ska bygga nytt, bygga om, eller renovera
Vi vill gärna träffa dig!

© Astrio Entreprenad AB

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kontakta oss för ett helt förutsättningslöst möte, vi vill gärna träffa er och höra om just era idéer och hur vi på bästa möjliga sätt kan bistå er att förverkliga dem.

Vill du att vi ska kontakta dig?

Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss!

Astrio Entreprenad AB
Orgnr: 559187-9654
Mediavägen 4 BV

438 91 Landvetter

Info@astrioentreprenad.se
031-753 75 82 / 073-622 56 55
Mån-Fre 09-17