Aluminiumpartier och fönster

Aluminium fönster är förhållandevis ovanliga i Sverige men fler och fler börjar få upp ögonen för det och dess egenskaper. Fönster och glaspartier helt i aluminium ger en elegant syn av fasader och är mycket slitagetåligt.

 

För dig som ställer höga krav på kvaliteten av fönsterprofilerna och vill ha premiumglas så är våra aluminiumfönster helt klart det rätta valet då våra energiglas har lågemissionsskit vilket är flera osynliga skikt av metall som reflekterar värmestrålning och sänker U-värdet ytterligare. Mellanrummen i våra isolerrutor är fyllda med argon som förbättrar glasets värmeisolerande egenskaper. Argon gas är en naturlig gas som finns i luften omkring oss. 

 

Aluminium erbjuder en formbarhet som är svårslagen och som innebär att vi kan erbjuda er individualiserade måttanpassade lösningar utan större extra kostnader. Vi kan skapa måttanpassade fönster och glaspartier med hel aluminiumprofiler till grossist priser. Dessutom lämnar vi minst 10 års garanti på fönsterprofilerna!

 

Lite slarvigt används termen aluminiumfönster ofta för träfönster med aluminiumbeklädnad,  men ett aluminiumfönster är ett fönster där fönsterkarm och fönsterbåge är tillverkat helt av aluminium och är i det närmsta totalt underhållsfritt.

                                                                                                                                                                               

Kontakta oss så kommer vi ut till dig och väl på plats lyssnar vi till dina förutsättningar och behov. Vi gör en inventering av fönster och dörrar och bestämmer i samråd med dig vilket eller vilka alternativ på lösningar som vi ska offerera er.

Vi vill gärna träffa dig!

© Astrio Entreprenad AB

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kontakta oss för ett helt förutsättningslöst möte, vi vill gärna träffa er och höra om just era idéer och hur vi på bästa möjliga sätt kan bistå er att förverkliga dem.

Vill du att vi ska kontakta dig?

Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss!

Astrio Entreprenad AB
Orgnr: 559187-9654
Mediavägen 4 BV

438 91 Landvetter

Info@astrioentreprenad.se
031-753 75 82 / 073-622 56 55
Mån-Fre 09-17