Inglasning

En inglasad terrass eller balkong är som gjord för trevliga stunder. I skydd från regn och vind kan det vara trevligt att umgås i gott sällskap eller bara njuta av ett extra utrymme. Med en extra värmare kan terrassen och uterummet användas året om. Du kan tidigare lägga våren, men också förlänga sommaren, det blir en naturlig länk mellan huset och trädgården.                                        

Vi jobbar med fasadsystem i helaluminium med brutna köldbryggor som håller sig vackra i alla väder och som är lätta att sköta om. Öppna upp med en fransk balkong i ny tappning eller skjutdörrar av glas där man inte ser vad som är vägg och vad som är dörr. Det är bara din fantasi som kan sätta gränser för vad som är möjligt att uppnå, vi har sett det mesta och kan hjälpa er med era visioner till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Med våra fasadpartier så får hus och hem ett lyft som känns fräscht och stilrent. Dessutom så är arbetet med installation effektivt och smidigt så att du snart har det fasadparti som du alltid har drömt om. Det finns olika fasadsystem beroende på vad som önskas.

Kontakta oss gärna för mer information och en kostnadsfri offert. 

Vi vill gärna träffa dig!

© Astrio Entreprenad AB

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kontakta oss för ett helt förutsättningslöst möte, vi vill gärna träffa er och höra om just era idéer och hur vi på bästa möjliga sätt kan bistå er att förverkliga dem.

Vill du att vi ska kontakta dig?

Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss!

Astrio Entreprenad AB
Orgnr: 559187-9654
Mediavägen 4 BV

438 91 Landvetter

Info@astrioentreprenad.se
031-753 75 82 / 073-622 56 55
Mån-Fre 09-17