Glasräcken & Inredning

Skräddarsy glasräcket efter dina egna önskemål. Vi på Astrio Entreprenad låter dig skapa stilrena glasräcken med högsta säkerhetskrav. Vi har glas, stolpar och tillbehör av högsta kvalitét. Med våra glasräcken får du ett funktionellt och säkert räcke i läcker design till din altan eller balkong. Glasräcken går även att använda inomhus för att förstärka din öppna och ljusa planlösning. Idag är många moderna hus byggda i två våningar där fokus ligger på en öppen och ljus planlösning. Här kan ett glasräcke från oss vara den optimala lösningen för avskärmning mellan våningarna eller varför inte som trappräcke.

Kanske vill du sätta din prägel på planlösningen och låta hemmet spegla din personliga stil, skiljeväggar i glas ger dig spännande möjligheter att göra just ditt hem mer unikt. Hos oss får ni ett stort urval av glas i olika färger med olika grader av genomskinlighet.

 

Vi utför även renoveringar och är med i nybyggnationer utav kontorslokaler där glasväggar ger enkelt och effektivt ett unikt kontorslandskap med öppna ytor. Glasväggarna ger en känsla av rymd på kontoret trots att man får avgränsade ytor. I dag går utvecklingen av glas och dess funktioner snabbt framåt, det gör även att möjligheterna och användningsområdet för glas kan göras på många spännande sätt, till exempel ger glasväggar en optimal arbetsmiljö då man tar tillvara på yta, ljus och ljuddämpning.

Vi vill gärna träffa dig!

© Astrio Entreprenad AB

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kontakta oss för ett helt förutsättningslöst möte, vi vill gärna träffa er och höra om just era idéer och hur vi på bästa möjliga sätt kan bistå er att förverkliga dem.

Vill du att vi ska kontakta dig?

Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss!

Astrio Entreprenad AB
Orgnr: 559187-9654
Mediavägen 4 BV

438 91 Landvetter

Info@astrioentreprenad.se
031-753 75 82 / 073-622 56 55
Mån-Fre 09-17