top of page

Ett år med tillväxt och expansion!

Göteborg - ROT Vi har under 2022 lyckats slå våra förväntningar och har totalrenoverat hela 76 hyresrätter, 42 badrum samt färdigställt 24 skadeprojekt. - Framgångsreceptet är självklart noggrann planering, yrkesstolthet bland alla våra medarbetare och samarbetspartners.

Hasan Soydan, Projektledare ROT

Berätta lite om dig själv och förväntningarna inför 2023? Det är alltid svårt att beskriva sig själv men jag får ofta höra att jag är lösningsorienterat lagd och att mitt tålamod sprider sig bland medarbetare och kollegor. Vi har under 2022 etablerat oss på byggservice sidan och även utfört en hel del skadeprojekt vilket jag personligen vill se mer utav under 2023 då jag ser utmaningarna som motivation.


Helsingborg - ROT Vi har under 2022 haft ett ROT-projekt i Helsingborg och har totalrenoverat 42 hyresrätter, 4 kök samt färdigställt 2 skadeprojekt. - Det har krävts en logistik och planering utöver det vanliga då man etablerar på en ny ort vilket gett oss ovärderlig erfarenhet och kunskap inför kommande projekt.


Havan Cunjrini, Projektledare ROT

Berätta lite om dig själv och förväntningarna inför 2023? Det har varit en utmaning att återvända hem till Sverige efter hela 7 år i Vietnam som byggprojektledare och skyskrapor som vardag. Traditionellt svenskt hantverksarbete har varit något jag saknat! Som person är jag väldigt målmedveten och prestigelös i min roll som ledare och lyssnar gärna på mina medarbetare för att tillsammans uppnå bästa möjliga resultat.
Infrastruktur & Fiberoptik Vi har under 2022 haft en expansionsresa och etablerat oss i Danmark & Tyskland. Vi har totalt levererat 1328 HC, grävt ett stamnät på totalt 31,882 m.

Senad Ibrahimovic, Projektledare Infra

Berätta lite om dig själv och förväntningarna inför 2023? Om det är något jag trivs bäst med så är det verksamhetsetablering och att allt lyckas göra det omöjliga! Vi har haft en otrolig resa där vi lyckats etablera oss i två länder där fibermarknaden påminner om Sverige år 2010. Jag har personligen mångårig erfarenhet från fiberoptik och infrastruktur så jag förväntar mig verkligen att vi lyckas leverera cirka 3000 HC nästa år och gräva drygt 150,000 m! Vi vill tacka alla våra medarbetare, samarbetspartners och leverantörer för ett fantastiskt år!

204 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page