top of page

Mot en hållbar, effektiviserad och miljövänlig byggbransch!

Byggbranschen har under senaste decenniet gått från att vara en oreglerad och oorganiserad bransch till att bli detaljstyrd och effektiviserad.

Container Willhemlyftet Göteborg Stamrenovering Byggbranschen Miljö Materialspill

Vem hade trott på början av 2000-talet att en totalrenovering av en lägenhet kunde samordnas och planeras i detaljnivå?


Fastighetsbolaget och även vår beställare Willhem AB har tagit fram sitt koncept ’’Wiillhemlyftet’’ tillsammans med Holgers Stugmaterial. Tänk er att en enda levererad container innehåller allt material som krävs för att renovera en lägenhet.Container Willhemlyftet Göteborg Stamrenovering Byggbranschen Miljö Materialspill

Ur miljöaspekten är det en fantastisk lösning då det sker en framkörning och en bortkörning. Jämför man exempelvis med traditionella renoveringar där man i snitt har 6 veckors byggtid och två körningar om dagen så inser vi ganska snabbt vilken mild åverkan man har på miljön.


Vi har varit ute i Willhems projekt drygt två år och det vi märkt är att även de traditionella yrkeshantverkarna inser fort fördelarna med att arbeta på ett nytt sätt då det ger en bättre effekt, bättre arbetsmiljö och bättre ergonomiska förutsättningar.
Container Willhemlyftet Göteborg Stamrenovering Byggbranschen Miljö Materialspill

Vår projektledare Hasan Soydan:


- Det har varit en spännande omställning och fantastiskt rolig resa. Vi har förmodligen aldrig haft så många effektiva arbetstimmar tidigare och lättare materialhantering. Vi har lyckats hålla en träffsäkerhet på 98 % och arbetar ständigt med att eliminera materialspill, felleveranser och återvinner generellt allt som går att återvinna.


Tillsammans mot en hållbar, effektiviserad och miljövänlig byggbransch!


123 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page