Om oss

Vi är ett nystartat byggbolag som har sitt säte i Göteborg och har som ambition att vara ett heltäckande byggbolag. Vi är nästan ett komplett byggföretag som har medarbetare med lång branscherfarenhet och har den bredd och den kompetens som behövs för att klara kvalificerade uppdrag. Det vi saknar inom vårt eget lag kompletterar vi genom att använda oss utav vårt breda kontaktnät där vi tar hjälp av våra underentreprenörer för att utföra samtliga moment med högsta kvalitet. 

Vårt mål är att genom högklassiga tjänster, engagerad personal och goda kundrelationer erbjuda byggservice som överträffar dina förväntningar.

Vi arbetar efter de byggnormer som är uppsatta för de arbeten vi utför och går igenom arbetet grundligt med beställare så bägge parter är överens om förväntningar och utförande.
 
Att alltid ha rätt man på rätt plats är något vi jobbar för och strävar alltid efter att bygget går i mål efter den kostnadsbild och tidsram som är uppsatt från början.

Senad Ibrahimovic

Verksamhetschef 

 

Tel. 070-894 31 39

 

senad@astrioentreprenad.se

Hasan Soydan

Projektledare / B2B

 

Tel. 073-622 56 55

 

hasan@astrioentreprenad.se

Vi vill gärna träffa dig!

© Astrio Entreprenad AB

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kontakta oss för ett helt förutsättningslöst möte, vi vill gärna träffa er och höra om just era idéer och hur vi på bästa möjliga sätt kan bistå er att förverkliga dem.

Vill du att vi ska kontakta dig?

Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss!

Astrio Entreprenad AB
Orgnr: 559187-9654
Mediavägen 4 BV

438 91 Landvetter

Info@astrioentreprenad.se
031-753 75 82 / 073-622 56 55
Mån-Fre 09-17